Kraamverzorgenden gezocht met een multiculturele achtergrond

  • Kraamverzorgende
  • Vast | 24 uur
  • Amsterdam en omgeving

Wie is Kraamzorg Anne? Kraamzorg Anne is een interculturele kraamzorgorganisatie met een hecht team in de regio Amsterdam. De zorgvraag van de kraamvrouw en haar pasgeboren kind en haar naasten beantwoordt Kraamzorg Anne in haar eigen vertrouwde omgeving met de nodige deskundigheid, professionaliteit en flexibiliteit. Hierbij speelt hart voor de zorg voor moeder en kind…

Lees meer

Contractvormen (aantal dagen & tijdsblokken) op maat!

Bij Kraamzorg Anne hebben we voor gediplomeerde kraamverzorgende contracten die aangepast zijn op jouw privésituatie. Want in de Kraamzorg wil iedereen werken, echter de grilligheid in werktijden (24/7) maakt dat veel moeders afhaken voor deze job. Een gemiste kans vindt Kraamzorg Anne en daar willen we verandering in brengen en daarom passen we ons aan aan jou!

Zo flexibel als we zijn voor onze cliënten (baby’s laten zich niet te plannen), zo flexibel proberen we ook voor jou als werknemer te zijn, zodat je juist WEL kunt plannen en je de leukste baan van NL hebt en een fijne werk-privé balans.

Werken op vaste tijden is lastig in de kraamzorg, echter wel op vaste dagen en dagdelen en zelfs in bepaalde tijdsblokken (variërend van 4 uur tot 8 uur per dag). Op deze manier kun jij je kinderen gewoon uit school kunt halen of hoef je je vaste sportavond op donderdag niet te missen. En die vaste dagen en tijdsblokken zijn wel zo prettig, daar de kans groot is, dat je ook een eigen gezin hebt, die je graag de zorg en aandacht wilt geven die zij met jou verdienen.

Wil je dus fulltime, parttime, doordeweeks, alleen s avonds, s nachts of in het weekend werken en ben je niet 8 uur achter elkaar beschikbaar, pak toch de telefoon en bel voor de mogelijkheden, daar er veel meer mogelijk is dan je denkt en je zo je eigen droom job kunt creëren.