Zorg uit
vertrouwde
handen, zorg
uit ons hart!

Kraamzorg Anne bestaat reeds 15 jaar! Wij waarborgen onze kwaliteit door middel van bijscholingen en trainingen. Daarnaast staan al onze kraamverzorgenden ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Kraamverzorgenden. Deze organisatie is opgezet door het Kenniscentrum Kraamzorg met als voornaamste doel de kwaliteit van kraamzorg zichtbaar te maken en te waarborgen. En dat niet alleen! Kraamzorg Anne is ook HKZ-gekwalificeerd, dit houdt in dat wij volgens officiële kwaliteitsnormen werken. Onze kraam-verzorgenden worden jaarlijks bijgeschoold over de nieuwste inzichten en protocollen.

Waarom Kraamzorg Anne

Bij Kraamzorg Anne bieden we professionele kraamzorg op maat. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden geven de allerbeste kraamzorg afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Ook ondersteunen we bij het geven van borstvoeding of flesvoeding. Zo maken we van jouw kraamtijd een fijne en ontspannen tijd.

Wat maakt Kraamzorg Anne bijzonder?

Kraamzorg Anne is ruim dertien jaar geleden ontstaan, toen de vraag toenam naar cliëntgerichte kraamzorg. Bij Kraamzorg Anne zijn we er voor álle moeders. Ook voor de moeders die net dat beetje extra aandacht nodig hebben. Denk aan moeders met een taalbarrière, moeders met een andere culturele achtergrond of tienermoeders. Ons team bestaat uit professionele kraamverzorgenden die verschillende talen spreken. Zo beleven alle moeders een vertrouwde en prettige kraamtijd.