Zorg uit vertrouwde handen, zorg uit ons hart!

Kraamzorg Anne doet meer

Kraamzorg Anne geeft graag dat beetje extra. Naast onze professionele zorg kun je ook gebruik maken van extra diensten, te denken aan:

Kraamconsulent: tijdens je zwangerschap maak je kennis met de kraamconsulent. Tijdens een intakegesprek beantwoordt ze al jouw vragen omtrent je zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Daarnaast is ze er om je kraamperiode goed te laten verlopen.
Extra huishoudelijke zorg: wanneer het je zelf niet lukt om de huishoudelijke taken op te pakken, kun je in sommige gevallen in aanmerking komen voor extra huishoudelijke hulp. Check de polisvoorwaarden bij je verzekering en neem voortijdig contact met ons op zodat onze zusterbedrijven, Royaal Zorg in Zuid-Holland en Sensa Zorggroep in Noord-Holland, de huishoudelijke taken op zich kunnen nemen.
Hulpmiddelen die worden gebracht en opgehaald: tijdens de zwangerschap en kraamperiode heb je al genoeg aan je hoofd. Om je te ontlasten, hebben wij een goede samenwerking met Medipoint (voor Zuid-Holland) en Cordaan (voor Noord-Holland) die de nodige hulpmiddelen voor de thuisbevalling en de periode erna gratis bij jouw thuis bezorgen. Van borstkolven tot bedverhogers en van rugsteunen voor in bed tot douchekrukken. Zodra je de spullen niet meer nodig hebt, worden deze ook weer kosteloos opgehaald. Tijdens het intakegesprek zal de kraamconsulent het hier uitgebreid over hebben.

Logo Iedereen HBO
HKZ logo twee
logo sbb