Zorg uit vertrouwde handen, zorg uit ons hart!

Altijd betrouwbaar

Kraamzorg Anne bestaat reeds 15 jaar!
Wij waarborgen onze kwaliteit door middel van bijscholingen en trainingen. Daarnaast staan al onze kraamverzorgenden ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Kraamverzorgenden. Deze organisatie is opgezet door het Kenniscentrum Kraamzorg met als voornaamste doel de kwaliteit van kraamzorg zichtbaar te maken en te waarborgen. En dat niet alleen! Kraamzorg Anne is ook HKZ-gekwalificeerd, dit houdt in dat wij volgens officiële kwaliteitsnormen werken. Onze kraamverzorgenden worden jaarlijks bijgeschoold over de nieuwste inzichten en protocollen.

Eerste Hulp aan kinderen

Onze kraamverzorgenden zijn in het bezit van het Eerste Hulp aan kinderen-certificaat. Dit betekent dat wij niet alleen juiste en verantwoorde Eerste Hulp aan volwassenen kunnen bieden, maar ook aan kinderen en zuigelingen.

Onafhankelijk onderzoek

Om te waarborgen dat we kwalitatief goede zorg leveren, wordt onze zorg regelmatig getoetst door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Uit deze onderzoeken komen resultaten naar voren waar we trots op zijn! Wij scoren een 9,7 op tevredenheid. Kraamzorg Anne staat voor kwaliteit en vertrouwen!

Logo Iedereen HBO
HKZ logo twee
logo sbb