Zorg uit vertrouwde handen, zorg uit ons hart!

Het intakegesprek

Tijdens een zwangerschap komt er veel op je af, geen zorgen! Kraamzorg Anne zorgt ervoor dat jouw kraamperiode tot in de puntjes verzorgd wordt. Nadat je je hebt aangemeld begint onze zorg met een intakegesprek. Tussen week 30 en 34 van je zwangerschap wordt je telefonisch benaderd door onze zorgconsulente voor het inplannen van een intakegesprek bij je thuis of telefonisch. Tijdens dit gesprek worden al veel vragen beantwoordt, zoals; wat kan ik van de kraamverzorgende verwachten? Hoeveel zorguren kan ik dagelijks ontvangen? Heb ik recht op avondzorg? Wordt er rekening gehouden met mijn voedingsvoorkeuren? Wordt de kraamzorg vergoed door mijn zorgverzekeraar? Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op de bevalling en kraamtijd?

Tijdens dit gesprek is het mogelijk al je vragen en verwachtingen rond de bevalling en de kraamperiode te bespreken. Met de verkregen informatie zullen wij onze zorg zoveel mogelijk afstemmen op jouw wensen en behoeften om zo de optimale match te kunnen realiseren. De gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd in het kraamdossier, dit dossier krijg je aan het einde van het intakegesprek overhandigd.

Kraamdossier: een leuke herinnering voor later

In het kraamdossier staat allerlei informatie, leuke weetjes en praktische tips over de bevalling en kraamperiode. Alle controles van zowel moeder als baby worden nauwkeurig bijgehouden en dagelijks genoteerd in het kraamdossier. Alle afspraken met je kraamverzorgende en/of verloskundige kan je hierin terugvinden. Dit is niet alleen functioneel, maar ook een leuke herinnering voor later voor jou en je baby!

Logo Iedereen HBO
HKZ logo twee
logo sbb