Zorg uit vertrouwde handen, zorg uit ons hart!

Welkom bij Kraamzorg Anne

Wat fijn dat jij meer wilt weten over Kraamzorg Anne. Wij vertellen met alle plezier wat jij van ons kan kunt verwachten.

Je wilt natuurlijk de allerbeste zorg voor zowel je baby als voor jezelf. Dat is waar wij, Kraamzorg Anne, voor kunnen zorgen! Wij hebben alle aandacht voor jou en je gezin en bij ons kan jij rekenen op een warme en liefdevolle benadering.

Meer dan een kraamzorgbureau

Wij ondersteunen je tijdens een zeer bijzondere tijd in jouw leven: de kraamperiode. Zo heb jij een zorgeloze kraamtijd. Kraamzorg Anne is ruim tien jaar geleden ontstaan door de groeiende vraag naar klantgerichte kraamzorg. Wij houden rekening met culturele achtergronden en, individuele wensen en behoeften van jou en jouw gezin. Onze zorg is laagdrempelig, herkenbaar en volledig op jou afgestemd. Heb je speciale zorg nodig of specifieke vragen? In dat geval kunnen wij je in contact brengen met zorgprofessionals, zoals bijvoorbeeld lactatiekundigen, fysiotherapeuten etc. Ook bieden we regelmatig de cursusborstvoeding, zwangerschapsbeweging- en voorlichting aan. Uiteraard gaat alles in overleg en sta jij bij alle beslissingen en overwegingen centraal.

Waarom is Kraamzorg Anne Zuid-Holland extra bijzonder?

Kraamzorg Anne is er voor álle moeders. Dus ook voor de moeders die net dat beetje extra aandacht nodig hebben. Tienermoeders, moeders met een lichtverstandelijke beperking, moeders met een taalbarrière of moeders die een andere culturele achtergrond hebben. Wij hebben een multicultureel team en zij zijn verschillende talen machtig. In combinatie met een liefdevolle benadering en een deskundige aanpak garanderen wij zorg op maat en de perfecte match.

Bij Kraamzorg Anne staat het gezin centraal, moeder en kindzorg is belangrijk bij de kraamzorg maar daarnaast hebben onze kraamverzorgende ook veel aandacht voor de andere gezinsleden, het huishouden, de boodschappen, het bereiden van maaltijden en het halen en brengen van oudere kinderen naar school of naar de crèche. Door de verschillende extra diensten die wij leveren willen wij de zorg verbeteren en het gezin een fijne kraamtijd geven. Om onze goede zorg te garanderen doen wij bijvoorbeeld een intake aan huis, garanderen wij het aantal uren die als indicatie worden gegeven en zijn wij pedagogisch krachtig.

Onze kraamverzorgende zijn allemaal in het bezit van een EHBO diploma en zijn speciaal geschoold in bepaalde technieken om er voor te zorgen dat jij jouw kindje zo goed mogelijk begrijpt; draaiend handelen voor rust bij jouw kindje, babymassage en Dunstan babytaal om de signalen van jouw baby beter te herkennen en hiernaar te handelen.

Welkom bij Kraamzorg Anne

Wat fijn dat u meer wilt weten over Kraamzorg Anne. Wij vertellen met alle plezier wat u van ons kan kunt verwachten.

Je wilt natuurlijk de allerbeste zorg voor zowel je baby als voor jezelf. Dat is waar wij, Kraamzorg Anne, voor kunnen zorgen! Wij hebben alle aandacht voor jou en je gezin en bij ons kunt u rekenen op een warme en liefdevolle benadering.

Meer dan een kraamzorgbureau

Wij ondersteunen u tijdens een zeer bijzondere tijd in uw leven: de kraamperiode. Zo heeft u een zorgeloze kraamtijd. Kraamzorg Anne is ruim tien jaar geleden ontstaan door de groeiende vraag naar klantgerichte kraamzorg. Wij houden rekening met culturele achtergronden en, individuele wensen en behoeften van u en uw gezin. Onze zorg is laagdrempelig, herkenbaar en volledig op u afgestemd. Heeft u speciale zorg nodig of specifieke vragen? In dat geval kunnen wij u in contact brengen met zorgprofessionals, zoals bijvoorbeeld lactatiekundigen, fysiotherapeuten etc. Ook bieden we regelmatig de cursusborstvoeding, zwangerschapsbeweging- en voorlichting aan. Uiteraard gaat alles in overleg en staat u bij alle beslissingen en overwegingen centraal.

Waarom is Kraamzorg Anne extra bijzonder?

Kraamzorg Anne is er voor álle moeders. Dus ook voor de moeders die net dat beetje extra aandacht nodig hebben. Tienermoeders, moeders met een lichtverstandelijke beperking, moeders met een taalbarrière of moeders die een andere culturele achtergrond hebben. Ons team bestaat uit professionele kraamverzorgenden met diverse culturele achtergronden, die verschillende talen machtig zijn. In combinatie met een liefdevolle benadering en een deskundige aanpak garanderen wij zorg op maat.

Logo Iedereen HBO
HKZ logo twee
logo sbb